NationalStandardsOf Practice
ChoiceBased onthe Patient
Foodis the BestMedicine!

probalance


Probalance 

Regulerer syre-base-balancen 
Surt gør ikke altid glad. Derfor tilbyder ProBalance kroppen udsøgte basiske mineralstoffer, til forebyggelse af for meget syre. En ligevægtig syre-base-balance er vigtigt for mange af kroppens stofskiftefunktioner.
Meget af det, vi spiser og drikker kan føre til en oversyring af kroppen. For at forebygge en oversyring er det vigtigt at optage tilstrækkeligt med basiske mineralsalte. Pro Balance supplerer den daglige kost med disse stoffer og hjælper dermed at udligne syre-base-balancen.
Værdifulde indholdsstoffer: Calcium – Kalium – Magnesium - Natrium
Anbefalet daglig dosis: 4 tabletter 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid. Tabletterne bør indtages med et glas vand og bør ikke tygges.

 

Tjek selv din syre/base balance
Nu kan du kan selv kontrollere, om din krop har den rette syre-base-balance. Det gør du ganske enkelt med Pro Balance teststrips.
Frisk urin samles i et bæger. Riv en teststrips af med tørre fingre, hold den ned i urinen i 1 sekund, træk op og ryst overskydende væske af.
I løbet af få minutter skifter farven på strimlen alt efter pH værdien. Sammenlign farven med farverne på farveskalaen i løbet af de næste to minutter.
Aflæs værdien, der ligger tættest op ad den ændrede farve på det anvendte teststrips. (Nøjagtighed: +/- 0,1 pH)
Bedømmelse:
Midt på dagen ligger den optimale pH værdi i urinen på mellem pH 6,8 og 7,2. Dette område kan ses på linjen i bjælken under farveskalaen.

 

10 gode råd til at holde du din krop i en god syre/base balance
  • 1. Spis frugter og grøntsager – gerne de mørkegrønne og grønbladede af slagsen – f.eks. spinat, broccoli, grønkål og tang, der indeholder kalcium, magnesium, jern og klorofyl. Klorofyl er det basiske og afgiftende grønne pigment i planter, som omdanner sollyset til energi ved hjælp af fotosyntesenog drik masser af vand.
  • 2. Drik juice af frugt og grøntsager – specielt grønne juicer
  • 3. Spis økologisk
  • 4. Spis kun til du er 80 % mæt
  • 5. Sørg for at få frisk luft hver dag
  • 6. Motioner gerne hver dag
  • 7. Stræb så vidt muligt efter følelsesmæssig balance
  • 8. Tænk for det meste positive tanker og optimistiske tanker
  • 9. Lev dit liv med et minimalt stressniveau
  • 10. Skab nære, tillidsfulde relationer


Hvorfor skal vi have mere basisk kost?

Videnskabelige undersøgelser viser, at en optimal kostfordeling består af 80 procent basedannende føde og 20 procent syredannende

Er din krop for sur, kan den blive et perfekt grosted for gærsvampe-og bakterier. De kræver nemlig alle et syrligt grosted. Tegn på at gærsvampe-og bakterier kan være konstant lyst til sukkerholdige produkter uden at værerigtigt sulten, hyperaktivitet, astma, influenza, forkølelse, tør hud, eksem, akne, svamp i underlivet og under negle, høfeber, lavt blodsukker, over- og undervægt, dårlig hukommelse, mv.