NationalStandardsOf Practice
ChoiceBased onthe Patient
Foodis the BestMedicine!

LR health


Om LR health
Topprodukter med
tysk kvalitetsstandard
LR’s kvalitetskrav er eksemplariske enestående. LR samarbejder kun med erfarne råstofleverandører og underkaster løbende hele sortimentet både interne og eksterne kvalitetskontroller. Denne indsats har blandt andet resulteret i, at vore Aloe Vera Drinking Gel har fået tildelt det eftertragtede kvalitetsstempel fra det velrenommerede INSTITUT FRESENIUS – og det er enestående på dette marked!
Aloe Vera
Aloe Vera Drinking Gel –
overbevisende kvalitet fra LR!
For altid at leve op til de højeste kvalitetskrav anvender vi kun de allerbedste råstoffer. Ved dyrkningen undlader vi helt at anvende pesticider og kemiske gødningsmidler. Også alle øvrige forarbejdningstrin garanterer højeste kvalitet - dette sikres via regelmæssige kontroller, udført af SGS INSITUT FRESENIUS og IASC.


Figuactiv
MED FIGUACTIV TIL
DIN DRØMMEVÆGT
Glæde ved at bevæge dig og tilfredshed med din egen vægt er vigtigt for, at du føler dig veltilpas. Det er vores mål, at du opnår en harmonisk energibalance. Med vores Figuactiv-diætprodukter har vi fundet en optimal måde til at opnå din drømmevægt. Med Figuactiv i form af shakes, supper og barer er du opmærksom på din figur døgnet rundt – enkelt, afvekslende og effektivt!
 

Probalance
Basiske mineralsalte
til din krop
ProBalance indeholder basiske mineralstoffer, som hurtigt omsættes til gavn for kroppen. Vigtige mineraler som magnesium, calcium og kobber bidrager til en harmonisk syre-base-balance.